Η bwin είχε έμπνευση στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η bwin είχε έμπνευση στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

H bwin τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα υπέροχο session για τις θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που αποτελεί την πιο σημαδιακή ημέρα για το γυναικείο φύλο. Γιορτή που αφορά στους αγώνες τους, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητά τους έγραψαν τη δική τους ιστορία και έδειξαν το δρόμο για μια καλύτερη κοινωνία.

Το νόημα της γιορτής είναι αρκετά βαθύ και αφορά τον αδιάκοπο αγώνα των γυναικών. Άλλωστε, ξέρουν να δίνουν ζωή, να αφήνουν το στίγμα τους, είναι μια ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. «Τα τετραθέμελα του κόσμου τούτου: ψωμί, κρασί, φωτιά, γυναίκα» είχε γράψει ο κορυφαίος Νίκος Καζαντζάκης.

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε έναν κόσμο ισότητας των φύλων, έναν κόσμο δίχως προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις, έναν κόσμο ποικιλόμορφο, δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς. Η bwin τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ετοιμάζοντας ένα motivational session για τις όλες τις εργαζόμενες της εταιρίας. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand παραμένει άλλωστε, δίπλα στην κοινωνία.

Μέσα σε μια πενταετία, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει δεκάδες πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος «οργώνοντας» όλη την Ελλάδα με πολύπλευρες δράσεις.

Ένα session σκέτη… έμπνευση για τις γυναίκες της bwin!

Το motivational session πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του «TheHappyLab» και στόχο είχε να εμπνεύσει τις γυναίκες της εταιρίας, αλλά και να τις βοηθήσει να αντλήσουν έμπνευση από τους ίδιους τους εαυτούς τους και τη διάδρασή μεταξύ τους. Εξάλλου, η σύγχρονη ψυχολογική επιστήμη προσφέρει ισχυρά ερευνητικά ευρήματα, ιδέες, εργαλεία και εφαρμογές που μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες ευτυχίας και να τις μετατρέψουμε σε μοχλό αλλαγής και επιτυχίας.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική χρονιά που πραγματοποιήθηκε ένα session για τις γυναίκες της bwin. Αυτή τη φορά, το motivational session της «TheHappyLab» αφορούσε τις θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, που μπορούν να βελτιώσουν γενικά τον τρόπο σκέψης μας και τη ζωή μας.

Εκπρόσωποι του «TheHappyLab» ήταν η Βίκυ Γρηγοριάδου και η Αλεξάνδρα Λέκκου, experts στην θετική ψυχολογία. Άλλωστε, στόχος δεν ήταν να διδάξουν, αλλά να παράσχουν εκείνα τα «εργαλεία» που οδηγούν σε προσωπικούς προβληματισμούς, δράσεις και προσωπικές αλλαγές.

Στο wellness coffee break που οργανώθηκε, οι γυναίκες της εταιρίας ήρθαν πιο κοντά, γνωρίζοντας η μία την άλλη μέσω δραστηριοτήτων, μια εμπειρία που τους έμεινε αξέχαστη.

Τόσες πολλές γυναίκες, τόσο διαφορετικά εντυπωσιακές. Γυναίκες κάθε εθνικότητας, ανεξαρτήτως ύψους και βάρους. Γυναίκες που υποφέρουν, γυναίκες που αγωνίζονται, που κυβερνούν. Χρόνια πολλά, σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα