Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα: Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα: Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη
Ιωάννα Παλιοσπύρου Σταύρος Θεοδωράκης/INSTAGRAM

Με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε μια νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, χωρίς την ειδική μάσκα.

Μετά την πρώτη γενναία απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα δημόσια, το πρόσωπό της εμφανίζεται για ακόμη μια φορά όπως είναι, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές”, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε τη φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας”, έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα