Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την επίθεση

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την επίθεση
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι. Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Τη γενναία απόφαση να βγάλει τη θεραπευτική μάσκα δημόσια και να δείξει το πρόσωπό της πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020.

Η νεαρή γυναίκα που έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” το βράδυ της Πέμπτης.

Ωστόσο, πριν την τηλεοπτική συνέντευξή της, έβγαλε τη μάσκα και απαθανάτισε το πρόσωπο της σε μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δίνοντας το δικό της μήνυμα.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα