Ηλιούπολη: Απολογείται ο προπονητής για τον βιασμό 5 ανήλικων κοριτσιών – Αναμένεται δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Ηλιούπολη: Απολογείται ο προπονητής για τον βιασμό 5 ανήλικων κοριτσιών – Αναμένεται δημοσιοποίηση των στοιχείων του
taekwondo Stock

Ο 44χρονος προπονητής από την Ηλιούπολη, κατηγορούμενος για βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών, επιχειρεί να αντικρούσει το κατηγορητήριο στη σημερινή του απολογία.

Να αντικρούσει όσα περιλαμβάνονται στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του επιχειρεί με την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετά τις οκτώ το πρωί .

Ο κατηγορούμενος για τον οποίο πέντε φερόμενα θύματα του, μίλησαν στις Αρχές για την σεξουαλική βία που υπέστησαν όσο ήταν ανήλικες, απολογείται για βιασμό κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, προσδιορίζεται ως χρόνος τέλεσης των πράξεων σε βάρος τουλάχιστον των πέντε πρώην αθλητριών, το διάστημα 2009 έως 2020. Ωστόσο οι αρχές θεωρούν πως η αποτρόπαια δράση του προπονητή συνεχίστηκε και μετά το 2020, ενώ ελέγχεται συγκεκριμένη πληροφορία για κακοποίηση 15χρονης το τελευταίο διάστημα, γεγονός που επιτάχυνε την διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 44χρονου, πατέρα ανήλικου παιδιού.

Και ενώ οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία αλλά και ασυνήθιστες συμπεριφορές του κατηγορούμενου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές ερευνούν τα ηλεκτρονικά δεδομένα του προπονητή ώστε να εντοπίσουν την δράση του.

Παράλληλα, μετά την σημερινή απολογητική διαδικασία εκτιμάται πως θα δοθεί εντολή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα