Ηλιούπολη: Σεξουαλική παρενόχληση 6χρονου κοριτσιού σε παιδική χαρά

Ηλιούπολη: Σεξουαλική παρενόχληση 6χρονου κοριτσιού σε παιδική χαρά
Παιδική χαρά eurokinissi

Ένας άντρας αποπειράθηκε να ασελγήσει πάνω σε ανήλικο κορίτσι, το περασμένο Σάββατο σε παιδική χαρά της Ηλιούπολης. Το περιστατικό διερευνάται από τις αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης για τον εντοπισμό ενός άγνωστου άντρα που επιτέθηκε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά στην Ηλιούπολη, στην συμβολή των οδών Αριστάρχου και Σκόπα.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου και την περασμένη Δευτέρα η μητέρα προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο δράστης σύμφωνα με την καταγγελία αιφνιδίασε το κοριτσάκι και το άρπαξε από τα μαλλιά, μόλις όμως τον είδε η μητέρα του και έβαλε τις φωνές, ο δράστης παράτησε το παιδάκι και τράπηκε σε φυγή.

Αργότερα, στο σπίτι της οικογένειας το κοριτσάκι είπε στην μητέρα του ότι νωρίτερα από την επίθεση, είχε δει τον συγκεκριμένο άντρα να περιφέρεται έχοντας βγάλει τα γεννητικά του όργανα.

Η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψή του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αναζητούνται μάρτυρες και λαμβάνονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για την ταυτοποίησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα