Ηλιούπολη: Συνελήφθη οδοντίατρος που λειτουργούσε ιατρείο χωρίς άδεια

Διαβάζεται σε 2'
Οδοντίατρος
Οδοντίατρος ISTOCK

Συνελήφθη 51χρονος οδοντίατρος στην Ηλιούπολη για αντιποίηση του Ιατρικού επαγγέλματος, μετά από καταγγελία ασθενή.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 51χρονος στην Ηλιούπολη για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, απάτη και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία στην Αστυνομία ενός ασθενή του «μαϊμού» οδοντίατρου, μετά από μεταξύ τους επεισόδιο, καθώς του είχε φτιάξει μία «γέφυρα» με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικής βλάβης στον παθόντα.

Το πραγματικό επάγγελμα του δράστη ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως επίσης παρανόμως ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν πήγε για πρώτη φορά πριν έναν χρόνο στο οδοντιατρείο του. Εκεί ο δράστης του τοποθέτησε μία γέφυρα, όμως δεν στεκόταν σωστά και ξαναπήγε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για να την διορθώσει.

Ο καιρός περνούσε και το θύμα είχε ακόμη προβλήματα με την «γέφυρα» με αποτέλεσμα να πάει σε άλλον οδοντίατρο, ο οποίος όταν την είδε του είπε ότι αυτός που την έφτιαξε αποκλείεται να ήταν οδοντίατρος.

Το θύμα θορυβήθηκε έντονα, πήγε στον ιατρικό σύλλογο και συνοδεία ενός γιατρού του συλλόγου πήγαν μαζί στο ιατρείο του και διαπίστωσε και εκείνος πως ο δράστης δεν είχε σχέση με το επάγγελμα ούτε και σχετική άδεια και κάλεσαν την Αστυνομία.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε όντως πως ο δράστης δεν κατείχε σχετική άδεια για την λειτουργία του οδοντιατρείου του, επί της οδού Λασκάρεως και συνελήφθη επί τόπου.

Από την Ασφάλεια διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τυχόν άλλα θύματα του δράστη καθώς φαίνεται πως λειτουργούσε το παράνομο οδοντιατρείο τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα