Ιωάννα Δημητριάδου: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του μοντέλου στη Χαλκιδική

Ιωάννα Δημητριάδου: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του μοντέλου στη Χαλκιδική
Ιωάννα Δημητριάδου Glomex

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 22χρονη Ιωάννα Δημητριάδου, η απόφαση του δικαστηρίου έφερε την απόλυτη ανατροπή. Τι δηλώνει η μητέρα της.

Έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου και χορεύτριας Ιωάννας Δημητριάδου σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική το 2014, η απόφαση του δικαστηρίου έφερε την απόλυτη ανατροπή.

Η 22χρονη Ιωάννα δεν ήταν εκείνη που οδηγούσε το όχημα, αλλά ο σύντροφός της. Η μητέρα της συγκινημένη μίλησε για την επιμονή της να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Ήθελα μόνο να αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν ήθελα να λασπολογούν εις βάρος του παιδιού μου. Δικαιωθήκαμε. Τώρα ως γονείς νιώθουμε πως κάναμε το χρέος μας απέναντι στο παιδί μας», τόνισε η μητέρα της Ιωάννας, Πόπη Δημητριάδου

Έξι χρόνια πόνου και επιμονής. Η μητέρα της Ιωάννας Δημητριάδου πάλευε με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι η κόρη της δεν οδηγούσε το αμάξι.

«Ήμουν σίγουρη πως δεν οδηγούσε η κόρη μας το αυτοκίνητο. Φοβόταν πολύ. Έκαναν προχειροδουλειά για να βγάλουν το αρχικό πόρισμα. Καθώς περνούσε ο χρόνος ήθελαν να μας πείσουν πως το δικό μας παιδί ήταν αυτό που οδηγούσε» δήλωσε η μητέρα της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην όμορφη χορεύτρια έγινε στις 20 Ιουλίου του 2014 στην Χαλκιδική.

Ο σύντροφος της κοπέλας, όπως αποδείχθηκε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε με σφοδρότητα σε νησίδα. Εκείνος μεταφέρθηκε στην εντατική, εκείνη έχασε τη ζωή της. Ο ιατροδικαστής ήταν εκείνος που έβγαλε το πόρισμα για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση της άτυχης χορεύτριας θύμισε σε πολλούς την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα