Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τη δούμε στην τηλεόραση; – “Βροχή” οι τηλεοπτικές προτάσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τη δούμε στην τηλεόραση; – “Βροχή” οι τηλεοπτικές προτάσεις
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram/paliospirou.joanna

Αλλαγή καριέρας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς δεν αποκλείεται από την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε ρόλο - έκπληξη σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει η ίδια.

Τη μία τηλεοπτική πρόταση μετά την άλλη φαίνεται πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς πολλές τηλεοπτικές παραγωγές τη βολιδοσκοπούν, προτείνοντάς της να ενταχθεί σε κάποια από τις εκπομπές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και μάλιστα σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να τη δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή. Η ίδια εξετάζει θετικά τις προτάσεις, ωστόσο όπως αναφέρθηκε στο “Πρωινό”, θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα, όπως κάνει τελευταία στα podcast τα οποία παρουσιάζει.

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες λέγοντας πως η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην οποία μάλιστα έχει κάνει δύο τουλάχιστον προτάσεις.

Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, παρουσιάζοντας τη δική της ενότητα”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα