Ιωάννινα: Σύλληψη άνδρα για ενδοοικογενειακή βία – Η σύζυγός του τον κατήγγειλε μέσω του 112

Διαβάζεται σε 1'
kakopoiisi
Κακοποιημένη γυναίκα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Μια γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις συνελήφθη, μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Νωρίτερα, μια γυναίκα κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου βρισκόταν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτησή της, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού φορτηγό όχημα, εντός του οποίου βρέθηκαν ο συλληφθείς και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.

Από τους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα