Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Μεσσηνία, Θεσπρωτικό και Αιτωλοακαρνανία

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές σε Μεσσηνία, Θεσπρωτικό και Αιτωλοακαρνανία
Πυροσβεστικό όχημα. Eurokinissi

Οριοθετήθηκαν οι φωτιές σε Μεσσηνία, Θεσπρωτικό και Αιτωλοακαρνανία. Η φωτιά στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας ξέσπασε από Ρομά που έκαιγαν λάστιχα και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα θέτοντας σε κίνδυνο εργοστάσια της περιοχής.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Ασπόχωμα Μεσσηνίας, η οποία είχε ξεσπάσει σε καλαμιές και χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ασπρόχωμα Μεσσηνίας.

Η φωτιά ξεκίνησε από διπλανό καταυλισμό Ρομά, όπου έκαιγαν λάστιχα και επεκτάθηκε στα ξηρά χόρτα, θέτοντας σε κίνδυνο εργοστάσια της περιοχής. Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά σε αυτά, όμως η ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που έφτασε στην περιοχή, επικεντρώθηκε στο να προστατεύσει τις επιχειρήσεις. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα στα άλλα δύο πύρινα μέτωπα σε Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, όπου και εκεί πλέον οι φωτιές έχουν οριοθετηθεί.

Στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης η φωτιά ξέσπασε αρκετά κοντά στο Θεσπρωτικό, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κίνδυνος για την κατοικημένη περιοχή. Αντίστοιχα, η φωτιά στα Πηγάδια Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, ξέσπασε σε πλαγιά δίχως να κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή, ενώ και στις δύο περιοχές παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα