Υπόθεση Λεμπιδάκη: ​’Δεν έχω σχέση με την απαγωγή’ υποστήριξε ο 39χρονος

Υπόθεση Λεμπιδάκη: ​’Δεν έχω σχέση με την απαγωγή’ υποστήριξε ο 39χρονος
cretalive

Ο 39χρονος φέρεται να έχει περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση ενώ οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται για να εντοπιστούν και άλλες γιάφκες

«Δεν έχω σχέση με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη» επέμεινε μέχρι τέλους ο 39χρονος, ο οποίος μετά την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Στο άκουσμα της προφυλάκισης του έδειξε να κλονίζεται καθώς έδειχνε βέβαιος ότι θα αφεθεί ελεύθερος.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα επειδή αποτυπώματα του βρέθηκαν στην μονωτική ταινία που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο των παραθύρων της σοφίτας όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην μάντρα με τα σκραπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτυπώματα του βρέθηκαν στο εσωτερικό της μονωτικής ταινίας. Ο 39χρονος υποστήριξε ότι μέχρι και τις αρχές Αυγούστου φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο επειδή είχε χωρίσει με την σύντροφο του και δεν είχε που να μείνει προσωρινά.

 Στο κατάλυμα της μάντρας έμεινε από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και αρχές Αυγούστου. Αναγκάστηκε να φύγει όταν του ζήτησε ο 43χρονος προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της μάντρας επειδή χρειαζόταν τον χώρο. Ισχυρίζεται ότι έφυγε πριν μεταφερθεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Υποστήριξε ότι φεύγοντας, χρησιμοποίησε μονωτικές ταινίες για να συσκευάσει σε κούτες τα ρούχα του, τα οποία άφησε εκεί προκειμένου να τα παραλάβει όταν θα ήταν έτοιμος. Κατά συνέπεια, ήταν λογικό-όπως λέει-να βρεθούν αποτυπώματα του όχι μόνο στην μονωτική ταινία αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία του χώρου.

Με τον 43χρονο ιδιοκτήτη της μάντρας είχαν φιλικές και εργασιακές σχέσεις. Για την απαγωγή δεν γνώριζε τίποτε απολύτως. Αν ήταν μπλεγμένος, τότε θα φρόντιζε να διαφύγει στο εξωτερικό μετά την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

(Με πληροφορίες από Cretalive)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα