Ηράκλειο: Ανακούφιση στην τοπική κοινωνία από την απελευθέρωση Λεμπιδάκη – Συγχαρητήρια περιφερειάρχη Κρήτης στην ΕΛΑΣ

Ηράκλειο: Ανακούφιση στην τοπική κοινωνία από την απελευθέρωση Λεμπιδάκη – Συγχαρητήρια περιφερειάρχη Κρήτης στην ΕΛΑΣ
cretalive

Με καμπάνες και κρητικό γλέντι υποδέχτηκαν οι κάτοικοι στα Καλέσσα Ηρακλείου την είδηση για την απελευθέρωση του επιχειρηματία

Αισθήματα ανακούφισης και χαράς προκάλεσε η είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στο χωριό Καλέσσα Ηρακλείου.

Οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα, ενώ ετοιμάζεται και κρητικό γλέντι στην περιοχή, για την απελευθέρωση, μετά από 6 μήνες, του επιχειρηματία.

Η είδηση προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση και στους εργαζόμενους στην εταιρεία Πλαστικά Κρήτης: «Η χαρά μας είναι μεγάλη» δήλωσε ένας από αυτούς.

Tην ικανοποίηση του, για την αίσια εξέλιξη της υπόθεσης Λεμπιδάκη, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς και στο σύνολο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που σχεδίασαν, συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Κρήτης τους τελευταίους μήνες ολοκληρώθηκε, αποκαθιστώντας το αίσθημα ασφάλειας των Κρητικών. Ευχόμαστε, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά την εξάμηνη απαγωγή και περιπέτεια του, υγιής να επιστρέψει στην οικογένεια του και να συνεχίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα».

Πληροφορίες:ΑΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα