Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Βόλου – “Καμία ενημέρωση για τους ασθενείς”

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Βόλου – “Καμία ενημέρωση για τους ασθενείς”
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοβαρά προβλήματα στο νοσοκομείο του Βόλου, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Πρωτόγνωρες εικόνες από το νοσοκομείο Βόλου εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων μετέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά”, είπε στην ΕΡΤ ο κ. Μηνδρινός που ενημέρωσε πως:

“Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά, πρόσθεσε. «Φανταστείτε ένα νοσοκομείο όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη”.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αντλεί τα νερά που έχουν μαζευτεί στην πίσω μεριά στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα