Κακοκαιρία – Σέρρες: Σύγκρουση εκχιονιστικού μηχανήματος με νταλίκα

Διαβάζεται σε 2'
Εκχιονιστικό μηχάνημα (Εικόνα αρχείου)
Εκχιονιστικό μηχάνημα (Εικόνα αρχείου) EUROKINISSI

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ε.Ο. Σερρών-Θεσσαλονίκης μεταξύ εκχιονιστικού μηχανήματος και νταλίκας. Δείτε βίντεο από το σημείο.

Σύγκρουση εκχιονιστικού μηχανήματος με νταλίκα σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 20/1, λίγο μετά τα διόδια του Στρυμονικού στην Ε.Ο. Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Ο δρόμος έκλεισε για μια ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων και να υπάρξει ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα, δόθηκε στην κίνηση ένα ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Από τη σύγκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται πως τσουχτερό κρύο, τοπικές χιονοπτώσεις, έντονες καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες

Δείτε βίντεο:

Στα “λευκά” τα ορεινά του Νομού Σερρών

Η έντονη χιονόπτωση στις Σέρρες ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 20/1 σε Άνω Βροντού και Καρυδοχώρι και συνεχίστηκε σε Αχλαδοχώρι, Καπνόφυτο, Φαιά Πέτρα, Άγγιστρο όπως και σε όλα τα χωριά στους πρόποδες του Μπέλλες, από την Καστανούσα, τα Πλατανάκια, τα Άνω Πορόια και το Μανδράκι.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έστειλαν εκχιονοστικά μηχανήματα σε αυτές τις περιοχές ενώ μηχανήματα αναμένεται να σταλούν αύριο Κυριακή 21/1 τις πρώτες πρωινές ώρες στις περιοχές που καλύφθηκαν από χιόνι. Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα τμήματα πολιτικής Προστασίας των Δήμων.

Λόγω της χιονόπτωσης οι αρχές ζητούν από τους οδηγούς μεγάλη προσοχή στον Ε.Ο. Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών, ισχύει ο υποχρεωτικός εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εκτός των οχημάτων που φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S, σε όλο το οδικό δίκτυο των Σερρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα