Κακοκαιρία στην Καρδίτσα: Ισχυρές βροχοπτώσεις με κεραυνούς – Κλειστή λόγω πλημμύρας η ΔΟΥ

Κακοκαιρία στην Καρδίτσα: Ισχυρές βροχοπτώσεις με κεραυνούς – Κλειστή λόγω πλημμύρας η ΔΟΥ
karditsalive.net

Με ισχυρές βροχές εκδηλώνεται η κακοκαιρία "Daniel" στην Καρδίτσα. Σε καλή κατάσταση η στάθμη των ποταμών, προς το παρόν. Έκλεισε η ΔΟΥ γιατί μπήκαν νερά από την ταράτσα.

Με έντονες βροχοπτώσεις σε όλο το Νομό Καρδίτσας εξελίσσεται η κακοκαιρία “Daniel”, η οποία επελαύνει στη χώρα μας, πλήττοντας διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η Περιφερειακή Ενότητα, οι Δήμοι και οι αρμόδιες υπηρεσίες επεμβαίνουν όπου χρειάζεται, και βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή. Στην Καρδίτσα κλειστή είναι η ΔΟΥ, αφού στο κτίριο το πρωί μπήκαν νερά από την ταράτσα.

Στην πρωινή επίβλεψη των ποταμών της Καρδίτσας και την μέχρι τώρα βροχόπτωση των 110 χιλιοστών, όλο το σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία “Daniel” που βρίσκεται σε εξέλιξη, λειτουργεί συντονιστικό κέντρο στο κτίριο της ΠΕ Καρδίτσας (Κουμουνδούρου 29). Φορείς και πολίτες, που αντιμετωπίζουν ή που εντοπίζουν προβλήματα σε οποιοδήποτε σημείο της ΠΕ Καρδίτσας, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στην τηλεφωνική γραμμή 24410-23133 και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας στα τηλέφωνα 24413-50102 και 24413-50103.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα