Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Θησέως -Νεκρή οδηγός μηχανής

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο με μηχανή (φωτογραφία αρχείου)
Τροχαίο με μηχανή (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Την στιγμή του σφοδρού τροχαίου στην Λ. Θησέως στην Καλλιθέα, με μία νεκρή και δύο τραυματίες, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και δύο τραυματίες σημειώθηκε επί της Λ. Θησέως στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Δευτέρας (01/04).

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε όταν μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε μία 44χρονη, στην οποία επέβαινε και μία 43χρονη, παρέσυρε μία 77χρονη πεζή την στιγμή που διέσχιζε τον δρόμο.

Ειδικότερα, η 44χρονη η οδηγός της μηχανής κινούμενη στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, παρέσυρε μία 77χρονη γυναίκα, που διέσχιζε την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά ως προς την πορεία της μηχανής.

Από την παράσυρση η οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον σοβαρό τραυματισμό της 77χρονης και τον ελαφρύτερο τραυματισμό της 43χρονης συνεπιβάτιδός της.

Η οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και οι δύο τραυματισμένες γυναίκες στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύονται.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου, η οποία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα οδηγός της μηχανής να εκσφενδονίζεται στον αέρα και να πέφτει στο οδόστρωμα με δύναμη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται να πέφτει και η μηχανή με τη συνεπιβάτιδα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καλλιθέα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα