Κατάληψη στο ΕΚΠΑ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κατάληψη στο ΕΚΠΑ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ EUROKINISSI

Σε επίσημη ανακοίνωση για την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια προχώρησε η αστυνομία.

Επίσημη ανακοίνωση για την εκκένωση της κατάληψης στο κτίριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30/03), όπου πραγματοποιήθηκαν δέκα προσαγωγές, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, “συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα (30-3-2023) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 10 άτομα για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και για παράνομη βία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο υπό κατάληψη κτίριο της Πρυτανείας του Ε.Κ.Π.Α. από ανωτέρω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Δ.Α.Ε.Α. και της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Στο εσωτερικό του κτιρίου εντοπίστηκαν 10 άτομα (6 άνδρες και 4 γυναίκες), οι οποίοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και το κτίριο παραδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα