Καταγγελία για το ΑΤ Αγ. Αναργύρων: “Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο και με έδιωξαν”

Διαβάζεται σε 3'
Έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη, το βράδυ της Δευτέρας (1/4)
Έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη, το βράδυ της Δευτέρας (1/4) ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME NEWS

Σοβαρή καταγγελία από γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας για το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου και εκτυλίχθηκε η φρικτή γυναικοκτονία της 28χρονης.

Την οργή της κοινής γνώμης -και όχι μόνο- έχουν προκαλέσει τα ηχητικά ντοκουμέντα από την επικοινωνία της 28χρονης με αστυνομικό και την αδιανόητη ατάκα για “περιπολικό… ταξί”, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου ο πρώην σύντροφός της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η σοβαρή καταγγελία γυναίκας, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι πρώτη φορά που οι αστυνομικοί στο εν λόγω τμήμα δείχνουν αμέλεια προς γυναίκες θύματα κακοποίησης.

Η γυναίκα, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε ότι πριν από δύο χρόνια είχε βιώσει βαριά κακοποίηση από τον σύζυγό της περιέγραψε τα όσα έγινα όταν πήγε στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα.

“Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. Ήμουν άγρια χτυπημένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε καλύτερα να φύγω. Γύρισα σπίτι και προσπάθησα ξανά την επόμενη ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και έγινε το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί υπάρχει πάνω αυτόφωρο και πάλι. Δεν μπήκα μέσα ποτέ”, δήλωσε αρχικά η γυναίκα.

Και πρόσθεσε: “Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πως πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν”.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης

ο μοιραίο βράδυ η 28χρονη Κυριακή μετέβη στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων μαζί με ένα φίλο της για να ζητήσει προστασία, καθώς φοβόταν τον βίαιο πρώην σύντροφό της, αλλά στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τον 39χρονο, ακριβώς έξω το τμήμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 28χρονη ζήτησε από τους αστυνομικούς να επιστρέψει στο σπίτι της με τη συνοδεία περιπολικού διότι φοβόταν να γυρίσει μόνη.

Ωστόσο, η αξιωματικός υπηρεσίας τής είπε πως θα έπρεπε να καλέσουν την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα, βγαίνοντας από το τμήμα, η κοπέλα να δολοφονηθεί την ώρα που μιλούσε από το κινητό της με το «100».

Ο δράστης τούς είχε ακολουθήσει έως και το Αστυνομικό Τμήμα, όπου λίγα μέτρα πιο πέρα έστησε το καρτέρι θανάτου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, αποτυπώνεται η στιγμή που η 28χρονη βρίσκεται έξω από το ΑΤ και μιλάει στο τηλέφωνο με το «100», λέγοντας ότι κινδυνεύει.

Εκείνη τη στιγμή το θύμα αντιλαμβάνεται την παρουσία του 39χρονου, γυρνάει πλάτη και επιταχύνει το βήμα της για να ξαναμπεί στο ΑΤ. Ο δράστης μέσα σε δευτερόλεπτα την κυνηγά τρέχοντας και την μαχαιρώνει θανάσιμα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της γυναικοκτονίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα