Κηφισιά: Συμμορία κοριτσιών επιτέθηκε σε ανήλικες για να τις ληστέψει

Διαβάζεται σε 2'
bullying
Bullying (φωτογραφία αρχείου) iStock

Από αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε μία από τις ανήλικες που πραγματοποίησαν την επίθεση, μία 16χρονη, η οποία συνελήφθη.

Εντελώς εκτός ορίων η βία ανηλίκων με περιστατικά στα οποία εμπλέκονται πλέον και συμμορίες ανήλικων κοριτσιών…

Ομάδα στην οποία συμμετείχαν πάνω από τρεις ανήλικες προσέγγισαν το βράδυ του Σαββάτου, στην συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας, στην Κηφισιά, δύο άλλες ανήλικες που περπατούσαν στον δρόμο και χτύπησαν την μία 15χρονη με γροθιές και χαστούκια για να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα κάλεσε την Αστυνομία. Από αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε μία από τις ανήλικες που πραγματοποίησαν την επίθεση, μία 16χρονη, η οποία προσήχθη, αναγνωρίστηκε από τα θύματα και συνελήφθη, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιπες συνεργοί της.

Απόπειρα ληστείας σε βάρος ανηλίκων στην Γλυφάδα

Σε ένα άλλο περιστατικό χθες το βράδυ, αυτή την φορά στην 2η Μαρίνα Γλυφάδας, επτά άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν τρεις ανήλικους, δύο 16χρονους και έναν 17χρονο και αφού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από τον 17χρονο ένα τσαντάκι, τα θύματα προσπάθησαν να διαφύγουν και οι δράστες τους πέταξαν πέτρα και τους χτύπησαν με κλωτσιές σε όλο τους το σώμα, πλην όμως τα θύματα κατάφεραν να διαφύγουν.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα