Κύκλωμα βρεφών: Στην Καβάλα ζούσε η μία από τις δύο δολοφονημένες αδερφές

Κύκλωμα βρεφών: Στην Καβάλα ζούσε η μία από τις δύο δολοφονημένες αδερφές
Άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

«Πάνω από 10 μωρά έχουν πουληθεί στην Ελλάδα», λέει αδερφός των θυμάτων που υποστηρίζει ότι ο δράστης απειλούσε και βασάνιζε τις γυναίκες.

Σοκ στην κοινή γνώμη της Αλβανίας έχει προκαλέσει η δολοφονία δύο αδελφών στα Τίρανα, με το διπλό φονικό να φαίνεται να έχει προεκτάσεις ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η μία από τις δύο αδελφές μέχρι και πριν από λίγο καιρό έμενε στην Καβάλα και πήγαινε σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, θέλοντας να μάθει ελληνικά και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα «εξαφανιζόταν» συχνά και η ίδια έλεγε στους καθηγητές έφευγε για την Αλβανία, την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά

Οι συγγενείς των θυμάτων κατήγγειλαν στην αλβανική τηλεόραση ότι ο 59χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει τους φόνους εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πουλούσε τα παιδιά τους.


Η αδερφή των θυμάτων είπε για την υπόθεση, σε τοπικά μέσα της Αλβανίας: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Πρόσθεσε, δε, πως έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά. Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα