Κύκλωμα χρυσού: Όταν ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε να εργαστεί για τον Ριχάρδο

Κύκλωμα χρυσού: Όταν ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε να εργαστεί για τον Ριχάρδο
www.ndpphoto.gr

Ένας τηλεφωνικός διάλογος από τον οποίο προκύπτει πως ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης των καταστημάτων Ριχάρδων είχε ζητήσει από τον παρουσιαστή να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στην επιχείρησή του, περιλαμβάνεται στη δικογραφία για το κύκλωμα χρυσού.

Πρόταση για να τοποθετηθεί σε ανώτερη θέση στην επιχείρηση «καταστήματα Ριχάρδος» είχε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με τη δικογραφία για το κύκλωμα χρυσού.

Μεταξύ των τηλεφωνικών συνομιλιών των δύο ανδρών που έχει καταγράψει το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, είναι και μία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο γνωστός ενεχυροδανειστής προτείνει στον παρουσιαστή να αναλάβει κάποια διευθυντική θέση στα καταστήματά του. Ωστόσο, ο τελευταίος αρνείται την προσφορά εξηγώντας πως κάτι τέτοιο δεν του το επιτρέπει η σχέση εργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν το επίμαχο διάστημα.

Ενεχυροδανειστής: Και ούτε θα γίνει άλλη συμφωνία. Εντάξει όποια άλλη εμφανιστεί δεν είναι αυθεντική. Τελείωσε.

Παρουσιαστής: Ακριβώς . Θα σου το υπογράψω αυτό καμία αντίρρηση. Αλλά πράγμα στο οποίο εγώ θα έχω πρόβλημα δεν στο υπογράφω. Προτιμώ να τσακωθούμε πώς να σου πω. Δεν μπορώ να το υπογράψω αυτό.

Ενεχυροδανειστής: Ναι εγώ είχα και μια άλλη σκέψη.

Παρουσιαστής: Για πες την

Ενεχυροδανειστής: Ότι ίσως που και που θα μπορούσες να δουλέψεις και για εμένα.

Παρουσιαστής: Εγώ θα κάνω αυτό που είπαμε. Το λήγουμε το θέμα. Και εγώ ξέρεις ότι θα το κάνω αυτό. Γιατί το έκανα και πριν.

Ενεχυροδανειστής: Ναι μάλιστα, εγώ άλλο σου λέω τώρα ίσως να βρεις καμία φόρμα ή απαγορεύεται δυο τρεις φορές την εβδομάδα να δουλέψεις στα καταστήματα μου διευθυντικά ή απαγορεύεται;

Παρουσιαστής: Απαγορεύεται δεν θα έπρεπε να είμαι στο κανάλι.

Ενεχυροδανειστής: Γιατί δεν σου επιτρέπουν να είσαι και σε άλλα μέρη, απαγορεύεται;

Παρουσιαστής: Απαγορεύεται…

Ενεχυροδανειστής: Α δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται. Αλλιώς θα μπορούσες να δουλέψεις τρεις ώρες και στην επιχείρηση μου, εβδομαδιαίως πέντε έτσι;

Παρουσιαστής: Ναι

Ενεχυροδανειστής: Και να έπαιρνες κάποια έξτρα χρήματα. Αυτό εννοώ βρε παιδί μου. Ντάξει αφού απαγορεύεται , απαγορεύεται. Γιατί βλέπω ότι είσαι καλός στο μάνατζμεντ γι αυτό στο λέω. Έλα μ ακούς;

Παρουσιαστής: Σε ακούω , ναι…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα