Κινδύνευσε σέρφερ στον Β. Ευβοϊκό
Νεαρός κινδύνευσε στον Βόρειο Ευβοϊκό, όταν έσπασε το πανί του windserf αλλά τέλος καλό όλα καλά, καθώς εντοπίστηκε σώος και αβλαβής
- 09 Ιουνίου 2013 16:58
Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό το απόγευμα του Σαββάτου (08/06), όταν υπήρξε ενημέρωση για νεαρό σέρφερ, ο οποίος αγνοούνταν στον Βόρειο Ευβοϊκό, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Γλύφας και του Αγίου Κωνσταντίνου.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, με τρία πλωτά σκάφη στη θάλασσα και τέσσερα αυτοκίνητα από ξηράς, να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Μετά από λίγη ώρα, ο 21χρονος βρέθηκε σώος και αβλαβής, με την περιπέτεια του να λαμβάνει τέλος.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός αν και ήταν έμπειρος, αντιμετώπισε προβλήματα όταν έσπασε ξαφνικά το πανί και δεν είχε τη δυνατότητα να χειριστεί το windsurf.
(Πληροφορίες από lamiastar.gr)