Κίνηση στους δρόμους: Ανατροπή νταλίκας στη Λ. Αθηνών, “κόλαση” ο Κηφισός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό EUROKINISSI

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στους δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στο “κόκκινο” όλες οι κεντρικές οδοί. Δείτε αναλυτικά.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής από το πρωί της Τρίτης (23/04) γι’ αυτό και οι οδηγοί θα πρέπει να “οπλιστούν” με υπομονή.

Πολύ μεγάλα προβλήματα καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, όπου οι δρόμοι είναι σχεδόν μπλοκαρισμένοι.

Αργά κινούνται τα οχήματα, επίσης, σε τμήματα της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ στην περιοχή και, συγκεκριμένα, στο Χαϊδάρι, ανετράπη νωρίτερα νταλίκα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Φαβιέρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο ύψος του Χαϊδαρίου. Στο σημείο έχει δημιουργηθεί σημαντική δυσχέρεια στην κυκλοφορία.

Πολύ δύσκολα κινούνται οι οδηγοί, ακόμα, στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, καθώς και προς το κέντρο, στις Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού και άνοδο της Λ. Συγγρού.

Στην παραλιακή προς τον Πειραιά καταγράφονται, επίσης, προβλήματα, όπως και στην Περιφερειακή Υμηττού.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα