Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας intime news

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για άλλη μια ημέρα οι οδηγοί που βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισού, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στην Αττική Οδό, σε δύο σημεία, αφενός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, με καθυστερήσεις από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας καθώς επίσης και στην έξοδο προς Λαμία.

Κίνηση εντοπίζεται και στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως στη Σταδίου και τη Βασιλίσσης Αμαλίας, καθώς επίσης και στο καθοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, την Πέτρου Ράλλη και ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από το ύψος της Καλλιθέας μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version