Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στο λεκανοπέδιο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
kinisi
Κίνηση στους δρόμους EUROKINISSI

Σε καθημερινό Γολγοθά εξελίσσεται η κίνηση στους δρόμους με τους οδηγούς να περιμένει ακόμα ένα δύσκολο ξεκίνημα εβδομάδας. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με την αγορά να κινείται πια σε εορταστικούς ρυθμούς καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες να είναι μποτιλιαρισμένοι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (18/12).

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται για ακόμα ένα πρωινό στον “κατακόκκινο” Κηφισό, κυρίως στο ρεύμα εξόδου στο ύψος των Τριών Γεφυρών, αλλά και στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Θηβών.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Λ. Αθηνών από το Χαϊδάρι έως τα Διυλιστήρια, ενώ απροσπέλαστο αρχίζει να γίνεται και το κέντρο της Αθήνας καθώς στην Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου, στη Λ. Βεΐκου και στη Λ. Ηλιουπόλεως σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά αλλά και στην Περιφερειακή Καρέα προς Αθήνα.

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις περιμένουν όσους οδηγούς επιλέξουν την Αττική Οδό για τις μετακινήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα