Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στην Αττική Οδό
Κίνηση στην Αττική Οδό EUROKINISSI

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για μια ακόμη ημέρα στην Αττική. Πού εντοπίζονται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής το πρωί της Τετάρτης (19/06), με τα σημαντικότερα προβλήματα να σημειώνονται στον Κηφισό, την λεωφόρο Κηφισίας και σε τμήμα της Αττικής Οδού.

Καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας ενώ στο “κόκκινο” είναι ο Κηφισός, από το Αιγάλεω μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού. Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Χαμηλές ταχύτητες και για τους οδηγούς που κινούνται στη λεωφόρο Ποσειδώνος όπου από το ύψος της Αλίμου πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες.

Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά και στους δρόμους γύρω από αυτό.

Επιπλέον, στην Αττική Οδό η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλές ταχύτητες με τις καθυστερήσεις να είναι στα δέκα λεπτά, κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: 10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, αλλά και προς Αεροδρόμιο: 15΄-20΄ στην έξοδο για Λαμία, 10΄-15΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 10΄-15΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας (είσοδο από Λαμία).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα