Κωνσταντίνος Αργυρός: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του στη Σαντορίνη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του στη Σαντορίνη
Στιγμιότυπο από εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού papadakispress

Άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Σαντορίνη. Ο τραγουδιστής διέκοψε την εμφάνισή του, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία που έδινε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο γήπεδο των Φηρών στην Σαντορίνη το βράδυ της Τετάρτης, τάραξε το χαρούμενο κλίμα της βραδιάς.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα κάτω από την εξέδρα της συναυλίας του Αργυρού, ενώ η εμφάνισή του ήταν σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Θήρας, Μανώλης Ορφανός, άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας κάτω από την εξέδρα, όπου βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, “χτενίζοντας” την περιοχή και το stage.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό, διέκοψε τη συναυλία, ενώ είχε ξεκινήσει περίπου 15 λεπτά, λέγοντας στο κοινό πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, καθώς δεν ήθελε να προκαλέσει πανικό.

Μετά από λίγα λεπτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αφού οι έρευνες για τοποθέτηση βόμβας είχαν ολοκληρωθεί, επανήλθε και συνέχισε κανονικά το μουσικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα