Κορονοϊός: Δεν υπάρχει κρούσμα στο Πάντειο – Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα

Κορονοϊός: Δεν υπάρχει κρούσμα στο Πάντειο – Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα
Πάντειο Πανεπιστήμιο Eurokinissi

"Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας", αναφέρει η ανακοίνωση της πρυτανείας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Με νέα ανακοίνωση, η πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορονοϊού, και έτσι το ίδρυμα θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα Παρασκευή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει: «Το πανεπιστήμιο από τις 6 Μαρτίου λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας». 

Για 48 ώρες έκλεισαν όλες οι σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, καθώς νεαρός φοιτητής από την Πάτρα, που σχετίζεται με το περιβάλλον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην αχαϊκή πρωτεύουσα, παρουσίασε συμπτώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα για τον ιό.

Σύμφωνα με το cretalive, oι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο όλων των χώρων του ιδρύματος στο Ρέθυμνο για Πέμπτη και Παρασκευή, προκειμένου να γίνει απολύμανση, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση την Κυριακή που θα αφορά στην επαναλειτουργία του ιδρύματος ή στην παράταση του κλεισίματος.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 31, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Υγείας, αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουμε σημαντική αύξηση.

Τι πρέπει να ξέρω για τον κορονοϊό

*ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ. Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό

*ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

*ΤΑΞΙΔΙΑ. Κορονοϊός και αεροδρόμια: Τι να προσέξετε.

*Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα