Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε κρούσμα στην Forthnet, στην Καλλιθέα

Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκε κρούσμα στην Forthnet, στην Καλλιθέα
Forthnet Eurokinissi

Κρούσμα του νέου κορονοϊού εντοπίστηκε σε κτίριο της Forthnet στην Καλλιθέα. Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τόνισε ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε εργαζόμενη της εταιρείας Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η εταιρεία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η ίδια η εταιρεία προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση

Επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού SARS-CoV-2 παρουσιάστηκε και σε εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα.

Η διοίκηση της Forthnet με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό το κτίριο της Καλλιθέας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες για να απολυμανθεί ο χώρος και οι εργαζόμενοι του κτιρίου θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους. Η συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες κατ’ οίκον.

Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την πιστή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς στην πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα