Κορονοϊός: Οι πυροσβέστες χειροκρότησαν τους ήρωες του νοσοκομείου “Σωτηρία”

Κορονοϊός: Οι πυροσβέστες χειροκρότησαν τους ήρωες του νοσοκομείου “Σωτηρία”

Συγκινητικές στιγμές έλαβαν έξω από το "Σωτηρία", που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό, με πυροσβέστες να σταματούν τα οχήματά τους και να δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους τους προς γιατρούς και νοσηλευτές με συγκινητικό τρόπο (VIDEO).

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι χωρίς αμφιβολίες σύγχρονοι ήρωές μας καθώς στη μάχη κατά του κορονοϊού έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή και εργάζονται νύχτα-μέρα για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο τους ίδιους τους ευατούς τους.

Για όλους εκείνους ένα χειροκρότημα είναι το λιγότερο που οφείλουμε όλοι να κάνουμε, όταν όμως είναι μέσα στην καρδιά και την ψυχή μας είναι κάτι που τους γεμίζει τεράστια χαρά και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Αυτό ακριβώς είχαν στο μυαλό τους και οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που βρέθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη έξω από το νοσοκομείο “Σωτηρία”, καθώς είπαν το ευχαριστώ τους με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Με συνεχή χειροκροτήματα αλλά και με τα πυροσβεστικά οχήματα να έχουν τέρμα τις σειρήνες, θέλοντας να αποδώσουν τιμή σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που δίνει τεράστια μάχη για πάνω από έναν μήνα με έναν δυνατό, επικίνδυνο και αόρατο εχθρό.

Την ίδια ώρα που κάποιοι από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες είχαν βγει από το νοσοκομείου και ανταπέδιδαν τα χειροκροτήματα σε μία σκηνή με πολύ μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση για όλους.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα