Κορονοϊός: Τις 96 έφτασαν οι συλλήψεις παραβατών των μέτρων περιορισμού

Κορονοϊός: Τις 96 έφτασαν οι συλλήψεις παραβατών των μέτρων περιορισμού
Ελληνική αστυνομία περιπολικό (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί 91 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 96 άτομα σε όλη την επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δυστυχώς η Πολιτεία στην Ελλάδα δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του, αλλά και την ίδια την ιδιοσυγκρασία του μέσου Έλληνα πολίτη με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την υπόλοιπη κοινωνία.

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 91 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 96 άτομα και συγκεκριμένα, 36 στην Αττική, 19 στη Δυτική Ελλάδα, 9 στη Θεσσαλία, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 στο Νότιο Αιγαίο, 4 στην Κρήτη, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κεντρική Μακεδονία, 2 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο και ένας στο Βόρειο Αιγαίο.

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κλπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα