Κως: Αναγκαστική προσγείωση λόγω επιβάτη που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Κως: Αναγκαστική προσγείωση λόγω επιβάτη που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
shutterstock

Αναστάτωση σε πτήση προκάλεσε η άρνηση ενός 32χρονου βρετανού επιβάτη να φορέσει μάσκα. Ο κυβερνήτης πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κω..

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω, έκανε αεροσκάφος που εκτελούσε διεθνή πτήση, προκειμένου να αποβιβαστεί και να συλληφθεί Βρετανός επιβάτης, ο οποίος αρνούνταν να φορέσει μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αττάλειας προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Ωστόσο, όπως αναφέρει το rodiaki.gr,  κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 32χρονος Άγγλος δεν συμμορφωνόταν στις οδηγίες του πληρώματος για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας, διαταράσσοντας την ασφάλεια της πτήσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κω, αφού προηγουμένως είχε ενημερώσει για την όλη κατάσταση.

Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω περίμεναν τον Βρετανό, ο οποίος μόλις αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα