Κως: Έπεσαν στην αυλή του 21 οχήματα σε 30 χρόνια – Βίντεο

Κως: Έπεσαν στην αυλή του 21 οχήματα σε 30 χρόνια – Βίντεο
Ατύχημα στην Κω ERTNEWS.GR

Τα τελευταία 30 χρόνια, 21 αυτοκίνητα έχουν πέσει στην αυλή ενός σπιτιού στην Κω, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να έχει αγανακτήσει.

Διαρκώς ατυχήματα, επί 30 χρόνια, σημειώνονται στην αυλή ενός σπιτιού στην περιοχή Πελαργός, στην Κω, φέρνοντας σε αγανάκτηση τον ιδιοκτήτη τη οικίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συνολικά 21 αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στον τοίχο της αυλής ενός κατοίκου, ο οποίος δεν τολμά πλέον να βγεΙ έξω από το σπίτι του.

Το περασμένο Σάββατο σε ένα τροχαίο, ο Βασίλης Λέγκος, ιδιοκτήτης της οικίας, βρέθηκε για ακόμη μια φορά μπροστά στον γκρεμισμένο τοίχο της αυλής του.

«Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός του ΙΧ βγήκε σώος από το τροχαίο, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι», λέει ο κ. Λέγκος, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους τόσων περιστατικών, 21 συνολικά, στην αυλή του.

Κάθε φορά υφίσταται ζημίες, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του, πλήν μιας φοράς, που ο οδηγός που προκάλεσε την ζημία κατέβαλε ένα ποσό για την αποκατάστασή της.

Ο κ. Λέγκος αδυνατεί να εξηγήσει τους λόγους για τα τόσα περιστατικά. Υποθέτει ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν από τον πλαϊνό δρόμο με πολύ μεγάλη ταχύτητα, παίρνοντας την στροφή δεν μπορούν να ελέγξουν το όχημα, και αυτό καταλήγει στην αυλή του.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα