Κρήτη: Στη ΜΕΘ 65χρονος που τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ έβαζε καύσιμα

Διαβάζεται σε 1'
Νοσοκομείο (αρχείου)
Νοσοκομείο (αρχείου) iStock

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ένας 65χρονος, που υπέστη έγκαυμα ενώ έβαζε καύσιμα σε γεωργικό μηχάνημα.

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται ένας 65χρονος, καθώς υπέστη σοβαρά εγκαύματα ενώ επιχειρούσε να βάλει καύσιμα σε γεωργικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (19/4) σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όταν ο άνδρας επιχείρησε να βάλει καύσιμα σε ένα γεωργικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανάφλεξη και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη εγκαύματα στον κορμό, στο πρόσωπο και στα άνω άκρα, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα