Λαμία: Έφοδος της Αστυνομίας σε παράνομο γηροκομείο

Λαμία: Έφοδος της Αστυνομίας σε παράνομο γηροκομείο
shuttertstock

Τέσσερις ηλικιωμένοι βρέθηκαν σε γηροκομείο στην Λαμία που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας. Η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες για μη τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου εν μέσω πανδημίας.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/1), σε εγκαταστάσεις παλιάς Κλινικής στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία, όπου φέρεται να λειτουργούσε παράνομα γηροκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, προηγήθηκε επώνυμη μηνυτήρια αναφορά και διατάχθηκε από τον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας Βασίλειο Δημουλά σχετική έρευνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στο εν λόγω χώρο, φιλοξενούνταν τέσσερα ηλικιωμένα άτομα, χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από το Τμήμα Υπηρεσιών και Επαγγελμάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς.

Στη μήνυση μάλιστα περιγραφόταν ότι φιλοξενούνταν διψήφιος αριθμός ατόμων, χωρίς να υπάρχει έλεγχος για την τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης που έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο χώρο, υποστήριξε ότι μηχανικός έχει καταθέσει το σχετικό φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να αδειοδοτηθεί.

Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Λαμίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα