Λαμία: Γεμάτη η ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης -Δραματική κατάσταση

Λαμία: Γεμάτη η ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης -Δραματική κατάσταση
Lamiareport.gr

Σε οριακή κατάσταση το νοσοκομείο Λαμίας αφού η ΜΕΘ όσο και οι κοινοί θάλαμοι για covid είναι γεμάτοι. Απώλεια θετικού ασθενή από ανακοπή καρδιάς.

Ένας 70χρονος ασθενής, κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) στην κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ασθενής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά covid όχι απλά αυξάνονται αλλά αποδεικνύονται και πιο έντονα από πλευράς συμπτωμάτων γεμίζοντας στην κυριολεξία και το πέτρινο κτίριο μετά από τη ΜΕΘ κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη νοσηλεύονται 30 άτομα με κορονοϊό σε κοινούς θαλάμους και 6 στη ΜΕΘ, ενώ τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε ένας ακόμη 65χρονος Λαμιώτης. Μάλιστα δεν βρισκόταν κρεβάτι σε καμία ΜΕΘ και ευτυχώς η λύση δόθηκε από τους πολύτιμους αναπνευστήρες που δώρισε η εταιρία Chipita στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πρόκειται για τους γερμανικούς αναπνευστήρες Lyra2 της εταιρείας Axcent, στους οποίους είχε εκπαιδευτεί ήδη το προσωπικό της ΜΕΘ Λαμίας για αυτό και μπαίνουν αμέσως σε λειτουργία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα