Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Διαβάζεται σε 2'
Πυρκαγιά στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης" στη Λαμία
Πυρκαγιά στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης" στη Λαμία LamiaNow

Ολοκληρωτική ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων της εταιρείας που φέρεται να εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία, μετά την πυρκαγιά.

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/5) οι εγκαταστάσεις της εταιρείας “Γιαννίτσης” στην ΒΙΠΕ Λαμίας. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα, από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της περιοχής.

Φωτογραφία drone από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης" στη Λαμία
Φωτογραφία drone από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης" στη Λαμία LamiaReport

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο LamiaNow, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική για την επιχείρηση μιας και σε λίγο περισσότερο από μια ώρα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων με 40 πυροσβέστες, 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες να μπουν στο εσωτερικό του εργοστασίου θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα να βρίσκονται μέσα σε αυτό εργαζόμενοι, όμως οι ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου τροφοδοτούσαν τις φλόγες.

Ορισμένοι από τους εργαζόμενους που πρώτοι έφτασαν στον χώρο του εργοστασίου μπήκαν μέσα στο προαύλιο χώρο για να απομακρύνουν αυτοκίνητα, κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

lamianow.gr

lamianow.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα