Λαμία: Στο νοσοκομείο δύο άτομα από δάγκωμα οχιάς

Λαμία: Στο νοσοκομείο δύο άτομα από δάγκωμα οχιάς

Μια γυναίκα και ένας άνδρας ηλικίας 55 και 57 ετών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας μετά από δάγκωμα οχιάς. Τα περιστατικά συνέβησαν σε Αταλάντη και Ιστιαία.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκαν μία γυναίκα 55 ετών και ένας άνδρας 57 ετών, μετά από δάγκωμα οχιάς, σε δύο διαφορετικά περιστατικά που εκτυλίχθηκαν σε χωριό της Αταλάντης και στην Ιστιαία αντίστοιχα.

Αμφότεροι μάλιστα, όπως αναφέρει το lamiareport έμειναν το βράδυ της Τετάρτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παρακολούθηση, ενώ στην περίπτωση του 57χρονου χρειάστηκε επιπλέον δόση αντιοφικού ορού για να αντιμετωπιστεί το δηλητήριο του ερπετού, που του κατάφερε δάγκωμα στο άνω μέρος από το δάχτυλο του χεριού του. Ευτυχώς παρά τον κίνδυνο που διέτρεξε η υγεία του αντιμετωπίστηκε επιτυχώς, ωστόσο θα παραμείνει ένα ακόμη 24ωρο στη ΜΕΘ ώσπου να υποχωρήσει το οίδημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος άνδρας που έχει Αλβανική υπηκοότητα, καθάριζε κάποιον εξωτερικό χώρο στο σπίτι του στην Ιστιαία όπου υπήρχε υγρασία και εκεί φαίνεται ότι είχε φωλιάσει η οχιά. Όσο για την περίπτωση της γυναίκας, η οχιά βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού της που βρίσκεται σε χωριό έξω από την Αταλάντη. Ο σύζυγός της κατάφερε να σκοτώσει το φίδι, που πρόλαβε όμως να τη δαγκώσει. Η γυναίκα εισήχθη το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Λαμίας έχοντας το σημάδι από το δάγκωμα στο χέρι της, ωστόσο αντέδρασε πολύ γρήγορα στον αντιοφικό ορό και την σήμερα αναχώρησε για το σπίτι της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα