Λάρισα: Φωτιά σε πολυκατοικία – Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα onlarissa.gr

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λάρισας. Απεγκλωβίστηκαν 3 ένοικοι και ένα κατοικίδιο.

Τρία άτομα χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες με ειδικό κλιμακοφόρο όχημα από πολυκατοικία, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μανδηλαρά 24, στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά ξεκίνησε από γραφείο που στεγάζεται στον 4ο όροφο και γρήγορα η πολυκατοικία “πνίγηκε” στους καπνούς. Ένοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια ζητώντας βοήθεια.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, η οποία έφτασε στο σημείο με 11 οχήματα και 21 άνδρες, για τον απεγκλωβισμό των ενοίκων που είχαν παγιδευτεί.

Την επιχείρηση έκαναν ιδιαίτερα δύσκολη οι πυκνοί καπνοί.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τρεις ενοίκους και ένα κατοικίδιο.

Επί τόπου βρίσκονταν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών και μάλιστα ένας 45χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι πυροσβέστες, μετά την κατάσβεση της φωτιάς, πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλα τα διαμερίσματα της εξαώροφης οικοδομής και αυτή την ώρα γίνονται εργασίες καθαρισμού, προκειμένου οι ένοικοι να μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα