Λαζόπουλος για Ντενίση: “Βρε βρε μανία. Να θες να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου”

Λαζόπουλος για Ντενίση: “Βρε βρε μανία. Να θες να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου”
Μιμή Ντενίση Papadakis Press

Ο Λάκης Λαζόπουλος, στο 3ο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7, σχολιάζει τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή "Στούντιο 4" και τις παρατηρήσεις της στους Αναγνωστόπουλο - Ζαμπέτογλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το τρίτο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7, με τίτλο «Στο στόμα του Λάκη».

Στο νέο επεισόδιο, σχολιάζει, μεταξύ άλλων, την έντονη παρατήρηση της Μιμής Ντενίση προς τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή “Στούντιο 4”, επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει την νέα της θεατρική παράσταση. “Δεν τέλειωσα με τους μεγάλους ρόλους. Στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου”, είπε η Μιμή Ντενίση στους παρουσιαστές, ενώ δεν δέχτηκε την συγγνώμη τους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει στο 3ο επεισόδιο του Podcast του: “Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. Την είδατε στην τηλεόραση, όχι live. Δεν μετράει τίποτα. Τίποτα”.

Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί… Να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις. Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι;”, συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

“Καλή χρονιά να έχουμε, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση. Τα υπόλοιπα θα τα πω από τον καινούργιο χρόνο, να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας από τώρα”, καταλήγει στον σχολιασμό του.

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα