Λεωφόρος Αθηνών: Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία για το τροχαίο με τη 17χρονη

Διαβάζεται σε 2'
Λεωφόρος Αθηνών: Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία για το τροχαίο με τη 17χρονη
Glomex/ERTNEWS

Πληροφορίες αναφορικά με το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου μια 17χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα, αναζητά η Τροχαία.

Σε αναζήτηση πληροφοριών βρίσκεται η Τροχαία αναφορικά με το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου μια 17χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στην ανακοίνωση της Τροχαίας, αναφέρονται τα εξής: “Την Τετάρτη 26-6-2024 και περί ώρα 05.20’, επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Περιστερίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα παράσυρσης ανήλικης πεζής, με εμπλεκόμενα -2- Ι.Χ.Ε. οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την ως άνω πεζή, η οποία διέσχιζε τη Λεωφ. Αθηνών με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της ως άνω πεζής, ενώ οι οδηγοί και των -2- εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

Το πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτ/το ήταν χρώματος ασημί και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν -4- άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στην εμπρόσθια επιφάνεια αυτού (καπό, ανεμοθώρακας, αριστερός καθρέπτης).

Το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622″.

Λεωφόρος Αθηνών: Η στιγμή που ΙΧ παρασύρει και εγκαταλείπει τη 17χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης της 17χρονης, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Στο βίντεο αυτό που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 17χρονη κοπέλα να στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να την χτυπά και να την πετάει αρκετά μέτρα μακριά.

Στη συνέχεια, το όχημα που παρέσυρε την κοπέλα εξαφανίζεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα