Λιγνάδης: Ραγδαίες εξελίξεις – Κατάθεση από μάρτυρα “κλειδί”

Λιγνάδης: Ραγδαίες εξελίξεις – Κατάθεση από μάρτυρα “κλειδί”
Ο Δημήτρης Λιγνάδης ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Σημαντική μάρτυρας, η οποία φέρεται να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την υπόθεση Λιγνάδη, έχει καταθέσει στην εισαγγελία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει στην εισαγγελία Πρωτοδικών σημαντική μάρτυρας η οποία δεν σχετίζεται μεν με κάποιο περιστατικό – καταγγελία για βιασμό, ωστόσο εμφανίζεται να γνωρίζει αρκετά πράγματα, τα οποία εισφέρει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Μάλιστα, επί ποδός φαίνεται πως είναι και ο εισαγγελικός λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από στιγμή σε στιγμή στην Εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας να διερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για σεξουαλική βία από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση, ύστερα και από τη νέα (δεύτερη) μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού από 25χρονο (σήμερα) άνδρα που τον κατηγορεί για βιασμό όταν ήταν 14 ετών.

Επίσης, η υπουργός Πολιτισμού θέτει στη διάθεση της Δικαιοσύνης όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση των καταγγελιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα