“Λουκέτο” σε beach bar στο Γαϊδουρονήσι

“Λουκέτο” σε beach bar στο Γαϊδουρονήσι
Αποδείξεις (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Από τους ελεγκτές διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων και αποφασίστηκε η επιβολή του μέτρου αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες, παρότι ο επιχειρηματίας ήταν υπότροπος και θα έπρεπε το "λουκέτο" να μπει για τέσσερις ημέρες.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι κλιμακίων της ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Κρήτη και η Μύκονος.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε την Πέμπτη αιφνιδιαστικό έλεγχο σε beach bar στο νησί Χρυσή Λασιθίου (Γαϊδουρονήσι) νότια της Κρήτης. Εκεί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων.

Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ήταν υπότροπος και θα έπρεπε να μπει “λουκέτο” για τέσσερις ημέρες, αποφασίστηκε η επιβολή του μέτρου αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες, καθώς ο επιχειρηματίας άνοιξε τη φετινή σεζόν την επιχείρησή του με άλλη επωνυμία και άλλο ΑΦΜ.

Παράλληλα, τα ξημερώματα της Παρασκευής προσωπικό ασφαλείας σε δημοφιλές μπαρ της Μυκόνου ανάγκασε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να αποχωρήσουν. Οι ελεγκτές επέστρεψαν με αστυνομικούς, βάζοντας “λουκέτο” για τέσσερις ημέρες στο μαγαζί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα