Μαλεσίνα: Δύο ακόμη νεκροί από κορονοϊό

Μαλεσίνα: Δύο ακόμη νεκροί από κορονοϊό
Μαλεσίνα πολιτική προστασία

Οι νεκροί στο Δήμο Λοκρών έφτασαν συνολικά τους 30, στο 3ο κύμα της πανδημίας, με τους 19 από τους θανάτους να είναι στη Μαλεσίνα.

Συνεχίζεται η καταγραφή θυμάτων από κορονοϊό και μάλιστα από την περιοχή της Μαλεσίνας του δήμου Λοκρών, σε αυτό το 3ο κύμα της πανδημίας.

Οπως αναφέρει το lamiareport.gr μέσα σε λιγότερο από 4 ημέρες η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους από κορονοϊό και επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία τους. Εφτά ήταν από το δήμο Λοκρών εκ των οποίων οι τέσσερις από τη Μαλεσίνα, από όπου προέρχονται και οι δυο τελευταίες απώλειες.

Τελευταία θύματα του θανατηφόρου ιού, μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ Κορωνοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η δεύτερη απώλεια πάλι από τη Μαλεσίνα, είναι 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ κορονοϊού και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.

Δυστυχώς φτάσαμε στους 19 νεκρούς στη Μαλεσίνα σε αυτό το 3ο κύμα και στους 30 στο σύνολο στο Δήμο Λοκρών, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα, είχαμε από την περιοχή μόνο δύο θανάτους…

Η πίεση παραμένει στο εθνικό σύστημα υγείας όπως φαίνεται και στις καθημερινές ενημερώσεις με τους θανάτους και τους διασωληνωμενους. Σε τοπικό επίπεδο παραμένουν στη ΜΕΘ κορονοϊού 8 ασθενείς, ενώ στην κλινική Covid με συνεχείς «προσθαφαιρέσεις» (εισαγωγές – εξιτήρια) έχουμε ακόμη άλλους 32 ασθενείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα