Μαραθώνιος 2022: Σφηνώνουν τα φορτηγά στη γέφυρα που στήθηκε απέναντι από το Καλλιμάρμαρο

Μαραθώνιος 2022: Σφηνώνουν τα φορτηγά στη γέφυρα που στήθηκε απέναντι από το Καλλιμάρμαρο

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων δημιουργεί μία αυτοσχέδια γέφυρα που έχει στηθεί μπροστά στο Καλλιμάρμαρο καθώς λόγω ύψους πολλά φορτηγά και οχήματα με μεγαλύτερο ύψος δεν χωράνε να περάσουν.

Αύριο, Κυριακή (13/11) διεξάγεται ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών και μπορεί οι δρομείς να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τον αγώνα δρόμου αυτοί που δεν είναι καθόλου έτοιμοι είναι οι οδηγοί που περνούν κάτω από την αυτοσχέδια γέφυρα που έχει στηθεί απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Η μεταλλική γέφυρα έχει στηθεί προκειμένου να διασχίζουν οι θεατές τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, ωστόσο πολλοί οδηγοί φορτηγών ή οχημάτων με μεγαλύτερο ύψος αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθώς λόγω του ότι η γέφυρα είναι χαμηλή, πολλά οχήματα που περνούν από κάτω σφηνώνουν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τουλάχιστον πέντε φορτηγά είχαν δυσκολία να περάσουν ή είχαν σφηνώσει. Μάλιστα, δυο φορτηγά υπέστησαν ζημιές.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς τα οχήματα που δεν χωρούν μειώνουν την ταχύτητά τους ή και ακινητοποιούνται στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από τη γέφυρα.

Μετά τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν, περιπολικά μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και ενημέρωναν τα φορτηγά για να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα