Μάριος Παπαγεωργίου: Ανοίγει ξανά η υπόθεση – Νέα στοιχεία για την απαγωγή και δολοφονία του

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανοίγει ξανά η υπόθεση – Νέα στοιχεία για την απαγωγή και δολοφονία του
Ο Μάριος Παπαγεωργίου

Οκτώ νέοι κατηγορούμενοι προέκυψαν στην υπόθεση δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων οστών, που βρέθηκαν σε σπήλαιο της Βοιωτίας.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της απαγωγής και δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Από την έρευνα των ανακριτικών αρχών προέκυψαν 8 νέοι κατηγορούμενοι. Οι έξι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι δύο εξ αυτών είναι γιοι του φερόμενου αρχηγού της σπείρας. Ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ο άλλος απόστρατος της αστυνομίας.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο τελευταίος ο οποίος μίλησε με τον άτυχο Μάριο στο τελευταίο τηλεφώνημα, τρία λεπτά πριν την εξαφάνισή του” δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Το 2019 καταδικάστηκαν τελεσίδικα ο 75χρονος “εγκέφαλος” σε ισόβια κάθειρξη αλλά και άλλα τρία άτομα. Από τότε, η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή επέμενε ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι. Αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης των οστών που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σπήλαιο της Βοιωτίας.

Αδελφικός φίλος της οικογένειας αποδείχτηκε ότι βρισκόταν πίσω από την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου φοιτητή. Παρά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, δεν αποκάλυψε ποτέ που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα