Μάτι: “Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο – Είμαι ο μόνος που αναλαμβάνει ευθύνη”

Διαβάζεται σε 1'
Η αίθουσα του δικαστηρίου μετά την απόφαση για το Μάτι
Η αίθουσα του δικαστηρίου μετά την απόφαση για το Μάτι facebook/ Άγγελος Κοντοθάνος

Μετά την προσαγωγή του, ο κ. Άγγελος Κοντοθάνος δήλωσε ότι εκείνος πέταξε καρέκλα στη δίκη για το Μάτι κατά του Βασίλη Ματθαιόπουλου. Η ανάρτησή του.

Εξοργισμένοι είναι οι επιζώντες και οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει ποινές – “χάδι” στους 6 καταδικασθέντες, με αυτούς που έλαβαν την υψηλότερη ποινή φυλάκισης, να χρειαστεί να καταβάλουν περίπου 40.000 ευρώ ως χρηματική ποινή.

Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς και φίλοι των θυμάτων ξέσπασαν κατά της απόφασης, με τις αρχές μάλιστα νξα προχωρούν στην προσαγωγή ενός ατόμου που φέρεται να πέταξε μία καρέκλα, το οποίο μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων.

Με ανάρτησή του στο facebook, o Άγγελος Κοντοθάνος ανέλαβε την ευθύνη για την παραπάνω ενέργεια, εξηγώντας πως πέταξε την καρέκλα κατά του Βασίλη Ματθαιόπουλου, τότε υπαρχηγού Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ανάρτηση του Άγγελου Κοντοθάνου

“Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη” ‘έγραψε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα