Με…τηλέφωνο ο έλεγχος εισόδου στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Με…τηλέφωνο ο έλεγχος εισόδου στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Διαβάστε για το κωμικοτραγικό σύστημα αποτροπής εισόδου οχημάτων που εφαρμόζεται στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Όλα περνάνε από ένα τηλέφωνο

Ούτε μήνας δεν έχει συμπληρωθεί από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται δοκιμαστικά το υποτιθέμενο σύστημα αποτροπής εισόδου οχημάτων στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και τα αποτελέσματα είναι μάλλον αποκαρδιωτικά, με την κατάσταση να είναι κωμικοτραγική.

Το parapona-rodou.blogspot.com απεικόνισε ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει στην κατά τα άλλα φυλασσόμενη Μεσαιωνική πόλη.

Οι βυθιζόμενες μπάρες, οι οποίες θα εμπόδιζαν την ασύστολη διέλευση των αυτοκινήτων είναι μονίμως κατεβασμένες ενώ οι οδηγοί ενημερώνονται με αυτοσχέδιες πινακίδες ότι χρειάζεται απλά να πατήσουν το κουμπί ενός τηλεφώνου για να περάσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα