Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ την Κυριακή: Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία

Διαβάζεται σε 6'
Τζόκερ
Τζόκερ INTIME

Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία μοιράζει το Τζόκερ την προσεχή Κυριακή. Η κλήρωση και η διαδικασία.

Δεκατέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ΤΖΟΚΕΡ, που κληρώνει την Κυριακή τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι από τον Μάρτιο του 2023, όταν ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 9,2 εκατ. ευρώ.

Η κλήρωση για τα 8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 22:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21:30.

Παράλληλα, όπως και σε κάθε κλήρωση, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει από 100.000 στους τυχερούς 5άρηδες.

Πώς παίζεται το TZOKEP

Συμπληρώνεις τουλάχιστον 5 αριθμούς (από το 1 έως το 45) και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ (από το 1 έως το 20). Εναλλακτικά με την «Τυχαία Επιλογή», επιλέγονται αυτόματα τυχαίοι αριθμοί για εσένα.

Έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις από 1 έως και 6 περιοχές (Α-ΣΤ) στο δελτίο σου.

Επιλέγεις τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων που θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου (1 έως 94). Οι πολλαπλές επιλογές λειτουργούν αθροιστικά (π.χ. για 15 συνεχόμενες κληρώσεις σημειώνεις 5 & 10). Αν δεν συμπληρώσεις κάποια επιλογή, το δελτίο σου συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.

Καταθέτεις το συμπληρωμένο δελτίο σου στον υπάλληλο του καταστήματος, παραλαμβάνεις το αποδεικτικό συμμετοχής και επιβεβαιώνεις ότι οι επιλογές σου αποτυπώνονται σωστά.

Κατηγορίες επιτυχιών

Συστήματα

Πλήρες Σύστημα

Έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης, επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς (από το πεδίο των 45) ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤZOKEΡ (από το πεδίο των 20).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις παρακάτω:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: Πεδίο 45 αριθμών

Επιλέγοντας 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 και 1 αριθμό ΤZOKEΡ, δημιουργούνται 21 στήλες

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Πεδίο 20 αριθμών ΤZOKEΡ

Επιλέγοντας 5 αριθμούς από το πεδίο των 45 και 10 αριθμούς ΤZOKEΡ, δημιουργούνται 10 στήλες.

Συνδυασμός Επιλογών

Επιλέγοντας 6 αριθμούς από το πεδίο των 45 και 10 αριθμούς ΤZOKEΡ, δημιουργούνται 60 στήλες.

Σε περίπτωση επιτυχίας με Πλήρες Σύστημα, προκύπτουν πολλαπλές επιτυχίες/κέρδη και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες στον παρακάτω πίνακα:

Αν προβλεφθεί σωστά o αριθμός ΤZOKEΡ, τότε όλες οι επιτυχίες που αναγράφονται στις στήλες του παραπάνω πίνακα, εντάσσονται στις κατηγορίες 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 ή 1+1.

Οι επιτυχίες του παραπάνω πίνακα που δίνονται στις στήλες με τις σωστές προβλέψεις 2 και 1 έχουν σημασία μόνο αν έχει προβλεφθεί σωστά ο αριθμός ΤΖΟΚΕΡ.

Τυποποιημένο Σύστημα

Τα τυποποιημένα συστήματα του ΤΖΟΚΕΡ σου προσφέρουν τη δυνατότητα να παίξεις με λιγότερες στήλες και χαμηλότερο κόστος σε σχέση με ένα πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο πλήθος αριθμών.

Προσφέρονται συνολικά 10 τυποποιημένα συστήματα και παίζονται επιλέγοντας τον αντίστοιχο κωδικό στο πεδίο «Κωδικοί Συστημάτων».

Το σύστημα σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας, συνδυάζοντας περισσότερους αριθμούς. Τα τυπoποιημένα συστήματα αφορούν μόνο το πεδίο των αριθμών (5 από 45), δηλαδή δημιουργούν πεντάδες, οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται με τους αριθμούς ΤΖΟΚEP που έχεις επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις «Τυχαία Επιλογή» για να επιλέξεις τους αριθμούς σου.

Παρακάτω μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες για τα Τυποποιημένα Συστήματα.

Πίνακας τυποποιημένων συστημάτων 

 

Ορισμοί

1. Κωδικός συστήματος: Ο κωδικός του συστήματος που έχεις επιλέξει και πρέπει να σημειώσεις στην αντίστοιχη περιοχή.

2. Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που πρέπει να επιλέξεις στην αντίστοιχη περιοχή.

3. Πλήθος στηλών: Το πλήθος των στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα για την κλήρωση.

4. Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Η πιθανότητα επιτυχίας για το 5άρι, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί ταιριάζουν με αυτούς που έχεις επιλέξει, παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα.

5. Εγγύηση 2ης κατηγορίας: Τα εγγυημένα 4άρια, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί ταιριάζουν με αυτούς που έχεις επιλέξει, παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα (χωρίς επιτυχία στην κατηγορία 5άρια).

6. Στήλες Πλήρους Ανάπτυξης: Το πλήθος των στηλών σε περίπτωση που επέλεγες να παίξεις το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Εντοπισμός στηλών συστήματος 

Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων και πραγματοποιείται σύμφωνα με τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν πάντα.
Για να εντοπίσεις ποιοι είναι οι συνδυασμοί 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχεις επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση, χρησιμοποιείς τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών»

Παράδειγμα 

Συμμετοχή με το τυποποιημένο σύστημα 45

Επιλεγμένοι Αριθμοί: 7 – (4, 10, 22, 25, 32, 38, 44)

Για να βρεις τις 5άδες με τις οποίες συμμετέχεις στην κλήρωση, τοποθετείς τους 7 αριθμούς σου κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και βλέπεις ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν.

Πίνακας θέσεων αριθμών τυποποιημένου συστήματος 45  

Επιλεγμένοι Αριθμοί: 7

Στήλες: 5

 

Συστήματα Συνδυασμών

Προσφέρουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις επιλογές σου σε 2 έως και 5 περιοχές του δελτίου.

Το ποσοστό επιτυχίας εξαρτάται από τον αριθμό των ζητουμένων που θα επαληθευτούν σε κάθε περιοχή (είναι 100% εφόσον επαληθευτούν όλα τα ζητούμενα)

Τα ζητούμενα συμπληρώνονται στο πεδίο «Κωδικοί» κάθε περιοχής.

Η συμμετοχή με Σύστημα Συνδυασμών είναι πάντα της μορφής ΑxΒ ή ΑxΒxΓ ή ΑxΒxΓxΔ ή ΑxΒxΓxΔxΕ και γίνεται με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Η επιλογή αριθμών ΤZOKEΡ (1έως 20), γίνεται υποχρεωτικά στην περιοχή Α

2. Σε κάθε Σύστημα Συνδυασμών θα πρέπει το άθροισμα των ζητουμένων σε όλες τις συμπληρωμένες περιοχές να είναι 5

3. Σε κάθε περιοχή από το πεδίο των 45 αριθμών, συμπληρώνονται διαφορετικοί αριθμοί.

Οι υπόλοιπες περιοχές πέρα των περιοχών ανάπτυξης του συστήματος μένουν υποχρεωτικά κενές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα