Μενίδι: Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από σπίτι

Διαβάζεται σε 1'
Μενίδι: Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από σπίτι
INTIME

Πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα την Παρασκευή στην Αστυνομία ύστερα από κλήση που δέχτηκε για αντικείμενο που κρίθηκε ύποπτο και συγκεκριμένα βαλίτσα, τοποθετημένη έξω από οικία επί της οδού Λαοδικείας 28, στο Μενίδι.

Η γειτονιά αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και μετέβηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που διαπίστωσε πως επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Αμέσως μετά προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη-διάσπαση του μηχανισμού ώστε τα υπολείμματά του να μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη οικία διαμένει ένας ζαχαροπλάστης με την σύζυγό του η οποία είναι λογίστρια σε καζίνο. Ένας γείτονάς τους αστυνομικός που διαμένει απέναντι είδε από τις κάμερες της οικίας του δύο άτομα να αφήνουν την βαλίτσα με το ύποπτο περιεχόμενο έξω από το γειτονικό σπίτι.

Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα των δραστών, αλλά και για να οδηγηθούν οι Αρχές στην ταυτοποίησή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα